Mi rejlik a NINZ® ajtók mögött?

Mi rejlik a NINZ® ajtók mögött?

Most betekintést engedünk!

A NINZ® ajtókat nem véletlenül hívjuk többfunkciósnak! Tűz- és füstgátló tulajdonságai mellett megóvják otthonunkat a nemkívánatos rovaroktól, a hideg levegő beáramlásától és a kellemetlen szagoktól is. Mindez a lemezfalcolt kialakításának és az automata küszöbnek köszönhető!

Mi rejlik a NINZ® ajtók mögött_1.jpg

LEMEZFALCOLT KIALAKÍTÁS

A lemezfalcolt kialakítás jóvoltából az élek „kis lépcsőket” formálnak, amik az ajtótokba tökéletesen illeszkednek. A Rever és Univer típusú nyílászárók minden oldala lemezfalcolt, a NINZ® Proget ajtók pedig 3 oldalon rendelkeznek lemezfalcolt kialakítással, alul pedig síkban záródnak.

Mi rejlik a NINZ ajtok mogott_lemezfalcolt.jpg

AUTOMATA KÜSZÖB

Az automata küszöb tovább tökéletesíti a lemezfalcolt élekkel rendelkező acél ajtólapok zárását. A rendszer hermetikusan lezárja az ajtó alatti rést, ezzel garantálva, hogy az ajtólap és a padlószint között semmi se férkőzhessen át.

Automata küszöbök.jpg

Tapasztald meg te is a NINZ® ajtók tökéletes védelmét! Raktárkészleten lévő termékeinket komplett csomagolásban, néhány napon belül kiszállítjuk az ország bármely pontára! Kérj egyedi árajánlatot vagy vedd fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot!