Rejtett tokos beltéri ajtó megoldások a SAPELI® jóvoltából

Rejtett tokos beltéri ajtó megoldások a SAPELI® jóvoltából

Elegancia minden területen

A Sapeli® rejtett tokos prémium beltéri ajtó megoldásai nem csak a hálószoba, vagy a nappali enteriőrjének kiváltságos elemei. Miért ne lehetne ezeket az elegáns, modern megoldásokat a kiszolgáló helyiségeknél, úgy, mint mosdó, toalett alkalmazni?

A rejtett tok egy szintben helyezkedik el a fallal, ez lehetővé teszi, hogy az ajtó tökéletesen belesimuljon a falba, ezzel különleges eleganciát kölcsönözve a helyiségeknek. A falon ezáltal nem lesznek szükségtelen kitüremkedések.

Az új ajtótok technológia, az állítható 3D pántok és a mágneses zárlemezek segítenek elrejteni ezeket a részleteket, ennek köszönhetően a teljes kép zavartalanná válik.

hergroup_rejtett_tok_hir.jpg

A rejtett tokok az új lakások koncepciójába tökéletesen bele illenek és a laktótérnek egy letisztult új stílust adnak. A rejtett tokos ajtó megoldások kombinálhatóak a tokba nyíló ajtókkal, ezáltal tökéletes összhatás érhető el ugyanazon a falsíkon.

hergroup_hir_rejtett_tok.jpg

Válasszon Sapeli® prémium beltéri ajtóink széles választékából az ajtókonfigurátor segítségével, vagy látogasson el bemutatótermünkbe személyesen! 7150 Bonyhád, Perczel Mór utca 84/B.